Garage De Groote Melsele:

Uw betrouwbare partner voor alle onderhoud en herstellingswerken aan uw wagen.

Al bijna 20 jaar bewijst Garage De Groote zijn vakkundigheid en passie voor de automobielsector.

 

Het begon allemaal in 1993 toen Rudi De Groote startte met Garage De Groote. Hij nam 1 bediende en 1 extra mecanicien in dienst. Dit klein team groeide ondertussen uit tot een gedreven en geëngageerd team van 6 personen. Gelijklopend met de groei van het personeel breidde Rudi ook de infrastructuur uit. Hij investeerde in 3 extra bruggen zodat er nu 5 bruggen ter beschikking zijn.

Rudi De Groote hecht veel belang aan het werken met nieuw en kwaliteitsvol materiaal. Daarom besloot hij om een samenwerkingsverband aan te gaan met Bosch Car Service. Al jaren staat Bosch Car Service bekend voor zijn degelijke materialen en expertise en ook Rudi kan dit ten volle beamen als erkend lid. Hij schoolt zich hier eveneens vaak bij om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwigheden op de automarkt.

In 2002 werd de Garage uitgebreid met een toonzaal. In deze periode besloot Rudi ook even om Mazdaverdeler te worden maar al snel voelde hij dat zijn hart niet aan één automerk te binden is. De drang naar afwisseling was te sterk. Vandaag de dag kan iedereen dan ook terecht bij Garage De Groote met zijn auto voor zowel onderhoud en herstellingen als andere diensten, dit met een goede service en een persoonlijke aanpak.

Vanaf 2008 wordt er bij Garage De Groote meer aandacht besteed aan het uitbouwen van de carrosserie-afdeling. Dit om zijn klanten een totaalpakket aan te bieden en hen nog meer van dienst te kunnen zijn.

Garage De Groote blijft voortdurend investeren in zijn materiaal en personeel, zodoende de klant nog meer ten dienst te kunnen zijn. Dit altijd met het oog om een goede prijs te kunnen garanderen waar de kwaliteit dé topprioriteit is.

Met zijn no-nonsens mentaliteit en grote aandacht voor duidelijke afspraken, netheid en orde op de werkplaats en stiptheid inzake afspraken met zijn klanten zorgt Rudi De Groote ervoor dat zijn klanten graag terugkomen. Hierdoor kan Garage De Groote spreken van een stevig klantenbestand en is Garage De Groote eveneens uitgegroeid tot een bekende naam in Melsele en omgeving.

In de garage wordt er gewerkt volgens een gestandaardiseerde methodiek, waardoor ieder teamlid dezelfde gedetailleerde kennis aan de dag legt en de klant duidelijk geïnformeerd kan worden.

Om een voorbeeld te geven:

Kortom, Garage De Groote is bij uitstek uw partner om uw wagen te onderhouden en te herstellen, of bij aankoop van een tweedehandswagen. Tevens is  klantentevredenheid en een open en duidelijke aanpak topprioriteit!

We verwelkomen u graag en steeds met de glimlach!

Troeven van Garage De Groote zijn:

Garage De Groote biedt u:

Rudi aan het woord

Na jaren hard werken en zwoegen ben ik fier op wat ik samen met mijn team bereikt heb. Wij zijn uitgegroeid tot een volwaardig en gerespecteerd autobedrijf. Onze klanten kunnen steeds op onze professionele aanpak rekenen. Wij zullen in de toekomst blijven evolueren met de laatste nieuwe snufjes zodat ook ons ruim klantenbestand kan blijven rekenen op onze diensten.

Esther: Achter elke succesvolle man staat een sterke vrouw. Ik steun Rudi volledig en samen werken we dan ook verder naar het succes.